4 Cupluri zodiacale ce încing atmosfera în dormitor

Attractive sexy woman with her partner in bedroom

Ne plac potrivirile, și ne place și mai tare să auzim că partenerul nostru sau crush-ul nostru este în echilibru zodiacal cu noi. Visăm și sperăm doar ca astrele să ne surâdă și să existe această compatibilitate pe care toată lumea și-o dorește.

  1. Femeia balanță și bărbatul leu

Atmosfera din dormitorul vostru este încinsă. Spontaneitatea leului și romantismul balanței face ca orice partida de sex să fie exact ca în filme. Plăcuți, sociabili și degajați, partenerii din această pereche vor avea clipe de neuitat cu siguranță și vor profita de fiecare moment la maxim. Vă spuneți promt și în față ce vă doriți, și chiar și treceți la acțiune imediat. Pofta de viață mocnește în voi și faceți un lucru excelent că vă condimentați în permanență viața sexuală.

RECOMANDARE : Orgoliile trebuie lăsate la o parte când vine vorba de acțiunea din pat, si ceea ce primiți trebuie și să oferiți și invers. Dacă vă zgârciți, nu ajungeți nicăieri și vor apărea impedimente de relaționare în viitor.

  • Femeia scorpion si bărbatul taur

Vă place să vă jucați, și încă destul de mult. Transformați orice oportunitate într-un preludiu excitant, indiferent că sunteți în intimitatea casei voastre sau în oraș. Trăiți ca și cum mâine nu mai există, oricum această atitudine vă caracterizează încă din frageda pruncie, iar sexul pentru voi este un deliciu de la care nu vă abțineți. Vă atrageți unul spre altul în permanență și vă place să vă prelingeți de plăcere atunci când vă atingeți.

RECOMANDARE : Așteptați prea multe din partea partenerului și reproșurile îți fac ușor, ușor loc. Încetați să mai visați și verbalizați-vă frustrările cu calm. Încercați să creați un ambient plăcut atunci când vă rezolvați problemele.

  • Femeia gemeni si bărbatul balanță

Sunteți pasionali, romantici și amuzanți. Vă transformați relația sexuală într-o ghidușie continuă și vă distrați de minune împreună. Transformați zilele ploioase în nopți senine și vă bucurați unul de altul din plin. Sunteți o plăcere de admirat și pur ca și relație. Vă place să vă oferiți cadouri fără motiv, fie cele de natură carnala sau materială, vă delectați oricum, iar asta vă apropie.

RECOMANDARE : Încercați să deveniți mai serioși atunci când se ivește o problema și nu tratați totul în glumă. Nu  mereu orice situație merită tratată cu puțin haz. Fiți alături de partener sau parteneră în momentele mai puțin plăcute din viață iar recunoștința nu va întârzia să apară.

  • Femeia pești și bărbatul rac

Voi chiar veți îmbătrâni împreună. Vă caracterizează senzualitatea, sexualitatea și înțelegerea de cuplu o aveți la degetul mic. Deși sunteți niște zodii ce nu comunicați prea mult unul cu celălalt, acest lucru vă și apropie. Va rezolvați problemele tacit, fără impunere. La capitolul sex, voi nu vă spuneți fanteziile, treceți direct la fapte.

RECOMANDARE : Dacă vă întoarceți spatele unul altuia când ați avut o zi proastă, nu înseamnă că partenerul vă v-a mângâia de fiecare dată și nici nu vă v-a compătimi atunci când nu este cazul. Treceți peste obstacolele emoționale, iar dacă nu puteți de unii singuri, cereți ajutorul partenerului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *