Ce implică sexul anal?

anal

Haideți să discutăm despre cel mai incomod tip de sex, și la propriu, și la figurat.

Nu oricine recunoaște că îl practică deoarece se consideră cel mai rușinos secret. Ne ferim ca nimeni să nu ne suspectez și să ne strice reputația.

Dar și-a pus vreodată cineva întrebarea ce implică cu adevărat acest act sexual?

În primul rând, o dorință fizică, la fel ca oricare alta. Trecând de barierele morale, multe cupluri îl practică și chiar se distrează de minune. Penisul este introdus în canalul analo-rectal și desfășoară comportamente exact ca și în vagin.

Doare?

Orice lucru este mai dificil la început. Nu trebuie să forțăm nota sau să devenim frustrați. Puteți folosi un lubrefiant pentru a o alunecare mai ușoară.

Trebuie sa ne protejam când facem sex anal?

Cu siguranță, da. Nu uita ca anusul este un mediu total diferit față de vagin, și acesta conține multe bacterii ce nu sunt atât de benefice în alte medii. Principala bacterie provoacă o infecție fungică ce se numește candidă. Este incomodă și face rău florei vaginale.

Când ar trebui sa o fac pentru prima dată?

Când vă simiți pregătiți. Este strict decizia voastră și nimeni nu ar trebui să vă impună acest lucru. Ar trebui să fie o acțiune distractivă pentru ambii parteneri, nu doar pentru unul. Bărbații au fantezii cu acest tip de sex, dar ca orice pe lumea asta, li se poate accepta sau refuza.

Dacă privim din cealaltă perspectivă, când partenera dorește, dar partenerul are rețineri, puteți încerca jucăriile sexuale. Sunt ușor de găsit, pe toate gusturile dar și pentru toate buzunarele.

Dacă se ejaculează în timpul sexului anal, pot sa rămân însărcinată?

Sarcina este conceputa în momentul în care un spermatozoid se întâlnește cu un ovul și se contopesc. Aceste ovule sunt create de către ovare, transportate de către trompe către uter, și mai apoi spre vagin și eliminate. Dacă practicați sexul anal, cu siguranță nu va apărea o sarcina.

Cum îți poate provoca plăcere sexul anal?

Multe femei nu pot avea un orgasm clasic, vaginal. Vaginul acestora este mai în spatele decât poziționarea obișnuită și este foarte greu să se ajungă la punctul G. Introducerea penisului în canalul analo-rectal face o presiune mare asupra vaginului și astfel se poate produce un orgasm mai repede de cât va-ți aștepta.

De când se practică acest tip de sex?

Mereu s-a practicat doar ca nu s-a vorbit despre asta. Cu siguranță generațiile actuale nu au inventat pozițiile și tipurile de sex. Romanii, spartanii și grecii aveau aceste plăceri sexuale cu care se  distrau la banchete sau ceremonii, atât cu cei de aceeași naționalitate, cât și cu sclavii. Aceste lucruri se făceau în mod public, în Evul Mediu biserica a introdus sexul ca și o încălcare morală.

Trebuie doar sa aveți încredere în voi și să vă relaxați alături de partener. Pentru momente de neuitat, vă recomandăm să utilizați jucăriile sexuale pentru stimularea anala.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *