Pozițiile preferate ale românilor

pozitii

Când spui poziții, oamenii cred că faci un fel de sex pervers, ce doar persoanele cu anumite orientări le folosesc, însă, toți facem cel puțin una, obligatoriu fără să ne dăm seama.

  1. Misionarul

Toate cuplurile de la începuturi timpurilor au făcut aceasta poziție. Partenera stă întinsă pe spate iar partenerul este așezat deasupra ei, acoperindu-i corpul cu propriu-i corp. Aceasta este poziția clasică preferată de cei conservatori dar mai este un motiv, o femeie poate rămâne însărcinată cel mai ușor din această poziție. Atunci când unul dintre parteneri este virgin, misionarul este poziția cea mai comodă și relaxantă.

  • Pe la spate

Poziția ‘’pe la spate’’ deja trece la un alt nivel față de misionarul. Deja partenerii nu mai sunt virgini si își cunosc comportamentele. Femeia stă în genunchi, aplecată, iar bărbatul stă în poziție verticală, în genunchi. Partenerul are controlul asupra ritmului și vitezei în permanență. Priveliștea este, de obicei, una apetisantă, și se încearcă noi senzații, stimularea fiind mult mai ușoară.

  • Lingurițele

Atunci când cuplul este ori prea obosit, ori prea leneș să încerce și altceva, recurge la poziția lingurițele. Amândoi stau întinși, spatele ei stă lipit de abdomenul lui, iar penetrarea se face foarte facil. Din această poziția, sexul anal este destul de comod, ambii parteneri au controlul asupra partidei, și sigur nu ai cum să te plictisești de ea.

  • 69

Poziția din fanteziile tuturor. Ambii parteneri sunt stimulați și satisfăcuți în aceeași măsură. Se poate realiza și în pat dar și din picioare. Avantajul principal al acestei poziții este că nu există riscul conceperii unei sarcini nedorite. Ambii parteneri reglează ritmul și viteza.

  • Cow-girl

Partenera stă deasupra, aceasta deține controlul asupra partidei. Priveliștea asupra sânilor incită partenerul și pot fi atinși oricând. Trebuie încercată cel puțin o dată. Riscul unei sarcini este scăzut.

  • Călărețul

La această poziție, partenerul stă deasupra, cu bustul ridicat. Pătrunderea va fi una profundă, bărbatul deținând controlul asupra partidei de sex. Punctul G este atins cu ușurință, iar orgasmul nu întârzie să apară.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *